APRIL 2022

WALKING LANDSCAPES MØN
– videodokumentation i drivhuset, Liselund Have


Åben: lørdage/søndage kl. 10-20
Påsken 14.-18. april kl. 10-20

Gratis entré

Med udstillingen Walking Landscapes Møn kan du få inspiration fra 10 kunstnere til at opleve de mønske landskaber med nye øjne og åbne sanser.

Hver kunstner har vandret i 12 timer og har undervejs filmet sine kunstneriske interaktioner med omgivelserne. Gennem videoer, rutekort, materialer og DIY-guides fortolker kunstnerne landskaberne og tager os med på opdagelse.

Om Walking Landscapes
Udstillingen er baseret på det kunstneriske vandringsprojekt Walking Landscapes, der fandt sted 12 steder i landet – på Møn den 21.-30. juli 2021.

I løbet af i alt 140 dage foretog 140 kunstnere 140 vandringer à 12 timer gennem vidt forskellige landskaber i de 12 deltagende kommuner. Og publikum var inviteret til at følge med i landskabet eller på live-stream.

Alle kunstnere har en særlig relation og kendskab til det landskab, de vandrede i. Med dette kendskab i rygsækken tog de os med til gemte og glemte steder på en rejse ind i landskabernes natur, myter, stemninger, fænomener og hemmeligheder.

De udforskede stederne ud fra hver deres kunstneriske disciplin – performance, billedkunst, dans, fortælling, arkitektur, film, musik, etc. – og brugte omgivelserne som ramme og indhold for de kunstneriske aktioner, de skabte undervejs.

Medvirkende kunstnere:
Performancekunstner Rose English, billedkunstner Bettina Camilla Vestergaard, performancekunstner Sophie Dupont, fotograf/videokunstner Morten Pihl, tekstildesigner Charlotte Bodil Hermansen, arkitekt Tomas Skovgaard, koreograf/performer Marie-Louise Stentebjerg, kunstner/designer Rune Fjord, billedkunstner Georg Jagunov og kunstnerduo J&K

Kunstnere: Performancekunstner Rose English link// Billedkunstner Bettina Camilla Vestergaard link// Performancekunstner Sophie Dupont link // Fotograf Morten Pihl link// Tekstildesigner Charlotte Bodil Hermansen link// Arkitekt Tomas Skovgaard link// Koreograf og performer Marie-Louise Stentebjerg link// Kunstner og designer Rune Fjord link// Billedkunstner Georg Jagunov link// Performancekunstner Janne Schäfer / J&K link

I forbindelse med udstillingerne vil kunstnerne invitere til vandringer, performances og workshops, hvor de sammen med publikum går på opdagelse i et emne, et landskab eller en kunstnerisk iscenesættelse.

Walking Landscapes organiseres af Metropolis – Københavns Internationale Teater i samarbejde med partnere i 12 kommuner med støtte fra Nordea-fonden – på Møn i samarbejde med Liselund Laboratorium Møn og med støtte fra Vordingborg Kommune og Wilhelm Hansen Fonden.
 http://www.metropolis.dk

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s