JULI

WALKING LANDSCAPES – 10 kunstnere, 10 vandringer, 10 dage

Liselund & Møn 21.-30. juli 2021

10 kunstnere vandrer på Møn. Én kunstner hver dag i 10 dage. I 12 timer vandrer de ud i det mønske landskab og inviterer dig til at følge med – i landskabet eller på live-stream.

De 10 kunstnere har en særlig relation til Møn. Med dette kendskab i rygsækken tager de os med til gemte og glemte steder på en rejse ind i områdets natur, myter, stemninger, fænomener og hemmeligheder.

De udforsker landskabet ud fra hver deres kunstneriske disciplin – performance, billedkunst, dans, musik, tekstil, foto, video – og de bruger omgivelserne som ramme og indhold for de kunstneriske aktioner, de skaber undervejs. En fortælling, en performance, en installation, en samtale, et billede eller et digt.

Tilsammen skaber de 10 kunstnere en levende, mangfoldig og overraskende oplevelse af de mønske landskaber med nye ruter, nye fortællinger og ny inspiration til selv at gå på opdagelse.

Kunstnere

21. juli: Rose English
22. juli: Bettina C. Vestergaard
23. juli: Sophie Dupont
24. juli: Morten Pihl
25. juli: Charlotte Bodil Hermansen
26. juli: Tomas Skovgaard
27. juli: Marie- Louise Stentebjerg
28. juli: Rune Fjord
29. juli: Janne Schäfer
30. juli: Georg Jagunov

Følg med

Mød kunstnerne online hver hele time, når de live-streamer deres aktioner på facebook:
www.facebook.com/walkinglandscapes

Program offentliggøres senest 14 dage før første vandring. Se mere her om, hvordan og hvornår du selv kan vandre med kunstnerne i landskabet.

Om Walking Landscapes

Walking Landscapes er et landsdækkende kunstprojekt – en kunstnerisk opdagelsesrejse ind i 12 vidt forskellige landskaber over hele landet. Projektet varer 140 dage 11. juni til 28. oktober 2021 med 10 kunstnere og 10 dage per kommune – i alt 140 kunstnere.

Walking Landscapes organiseres af Metropolis – Københavns Internationale Teater i samarbejde med partnere i de 12 kommuner med støtte fra Nordea-fonden. Hovedpartner på Møn er Liselund Laboratorium.

Foto: Torben Huss

Leave a Reply