JUNI

Lydvandringer

Oplev Liselund have på en helt ny måde med fortællinger om haven i ørerne.

Lydkunstner Arendse Krabbe og litterat Ida Bencke har lavet 6 lydvandringer med udgangspunkt i Liselunds forskellige topografier, havens historie og deres personlige oplevelser. 

Lydvandringer er kunstneriske fortolkninger af de fortællinger, der ligger indlejret i både det kulturhistoriske og det geologiske landskab. Krabbe og Bencke har udviklet deres værker ud fra deres individuelle praksis og i samtaler med videnskabsfolk med et særligt kendskab til specifikke forhold ved området.   

Lydværkerne er placeret forskellige steder i haven og kan opleves i vilkårlig rækkefølge. Hver fortælling tager udgangspunkt i et konkret sted –  i nogle forløb vandrer du med fortællingen – i andre kan du sætte dig i græsset eller på en sten og reflektere med fortællingerne.

Foto: Torben Huss

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s