JULI- SEPTEMBER

Multispecies Circle
Landskabsarkitekt Sabina Jallow og sociolog André Amtoft

Værket ”Multispecies Circle” er situeret i en lysning mellem den styrede romantiske have fra 1700-tallet, klinteskoven og Møns klint: En situation hvor bier og blomster mødes og bestøvning finder sted.

Cirklen med blomster, der er anlagt af landskabsarkitekt Sabina Jallow, vil i udstillingsperioden (fra forår til den første frost) fungere som et sted, hvor man for en stund kan slå sig ned på træstubbe og sten – og være sammen med blomster og dyr – i kontrast til parken, der er tilrettelagt, så oplevelsen defineres af blik/ sigtelinjer og bevægelse, med en begrænset biodiversitet.  

Indlejret i den helt grundlæggende bestøvningssituation arbejder værket sanseligt, terapeutisk og intellektuelt med den enkelte publikums evne og lyst til at sameksistere med andre arter, bl.a. perspektiveret af det omkringliggende kulturelle landskab.

I august og september er der et samtaleprogram i haven mellem kunstnere og videnskabsfolk modereret af André Amtoft, samt en workshop der arbejder med “Deep Listening”. 

Sabina Jallow arbejder på Malmö Universitet på et forsknings projekt “A multitude of places at the same location: On neighborhood transformation and dialogue with the act of photographing as a pedagogical meeting, and communicative polyphonous methods”.  http://forskning.mah.se/en/id/ac2773

André Amtoft Areas of specialization: design innovation, concept development, teaching, image based ethnography, qualitative methods, questionnaires, participatory design, design research and prototype development. Topics I’m currently working on: Bringing bee diversity into pollination services, food security, creating learning environments for sustainability, climate change and environmental-resilience. http://www.habeetats.com/

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s