AUGUST 2021

Den Hvide Dame
TEATER MØN

I hele 57 år levede kammerherreinde Martha de la Calmette (1788-1877) som enke i det lille lystslot. Hvid var hendes yndlingsfarve, alt måtte være hvidt omkring hende: duerne, ænderne, hønsene, kalkunerne, selv påfuglene, og en hvid rå fulgte hende som en hund.

Med afsæt i Marthas værtskab for datidens skønånder og poeter og i havens helt særlige natur vil Teater Møns performere iscenesætte Liselund i tre dage.

I samarbejde med den italienske kostumedesigner Susan Marshall og Teaterhøjskolen Rødkildes elever vil Teater Møn byde indenfor til en performativ udstilling, en anderledes “walk in the park”. Liselund vil med et afstemt drys af skabninger og installationer, overraskende tableauer og optrin, små finurligheder og drømmende interaktive begivenheder være særlig underfundig og mytisk netop de tre dage, hvor det hele bliver vakt til live.

I seks timer kan du møde den hvide dame i haven: 

Fredag den 27.8. kl.14-20 (åben generalprøve)
Lørdag den 28.8. kl. 14-20 
Søndag den 29.8. kl. 14-20 

Kom, når du vil og gå, når du vil!
Gratis entré

KUNSTNERNE

TEATER MØN Skuespillerne Tilde Knudsen og Peter Kirk har siden 2003 lavet og har base både på Teater Møn og Teaterøen i København 
https://www.teatermoen.com

Susan Marshalls fantasifulde og bedragerisk enkle kostumer leger med systemer, former og illusion. De er baseret på modulære stykker og enkle geometriske former, som kan samles på forskellige måder for at skabe tredimensionelle strukturer, der fremkalder et utal af forskellige, fantasifulde og fantastiske billeder.

Den hvide dame er skabt af Teater Møn og præsenteres af Metropolis – Københavns Internationale Teater som en del af Liselund Laboratorium Møn med støtte fra Øernes Kunstfond,  Statens Kunstfond og i samarbejde med Nationalmuseet.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s