AUGUST

A NIGHT IN THE TREES af hello!earth
-en nat i en hængekøje mellem gamle bøgetræer

Liselund Have // 1.-22. aug. 2021

A NIGHT IN THE TREES er en invitation til at tilbringe natten i en hængekøje mellem de gamle bøgetræer i Liselund have.

Når mørket falder på, henter du dit overnatnings-kit, og udstyret med en hængekøje, enkelte genstande og et sæt breve er du klar til at begynde dit helt eget sanselige natteritual.

Brevene får du lov at åbne ét for ét, som aftenen skrider frem. Hver især guider de dig gennem små ritualer, der forbereder dig til natten og leder dig til at finde hvile og inspiration i naturens visdom, kraft og intelligens.

Natten, søvnen og de gamle bøgetræers nærvær ledsager os på en bevidsthedsrejse imod morgengryet. Når vi forbinder os med naturen og det andet-end-menneskelige, bliver vores forestilling om kollektivitet, sammenhæng og ånd levende, sanselig og får måske helt nye betydninger.

Du kan drage ud alene eller sammen med en lille gruppe på denne guidede gør-det-selv-oplevelse. Det eneste, du skal medbringe, er din sovepose og et åbent sind.

OM KUNSTNERNE

hello!earth er Jacob Langaa Sennek, scenograf og visuel kunstner, og Vera Maeder, koreograf og performancekunstner, som sammen skaber immersive oplevelser, hvor publikums deltagelse og medskabende kraft er det centrale i værkerne.

Gør-det-selv-oplevelsen A NIGHT IN THE TREES er udviklet i samarbejde med biolog Ariana Jordao, Center for Alternative Technology Wales, og Eero Tapioio Vouri, reality research center Helsinki. Ariana har udforsket intelligens i naturlige systemer og mikroorganismer, og hvordan dette påvirker kollektiv adfærd. Eki har lang erfaring som performance-/experimance-skaber, hvor han især arbejder med ritualer og immersive oplevelser.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s